Tunø Kunst Kultur er en frivillig forening med lokal forankring

Vi favner bredt, når emnerne er kunst, kunsthåndværk, andre kulturelle aktiviteter, folkeoplysning og iværksætteri.

Foretrækker du at kigge, lytte og lære, eller har du kunst, kunsthåndværk, husflid, sang, film eller anden kulturel egenproduktion som hobby eller arbejde, så håber vi at se dig i vores netværk.

Foto Hjalmar Kristiansen (c)

Vi vil søge at lukke det kreative Tunø op for omverdenen

ved at øge kendskabet til Tunøs pallette af kunst og kultur, og vi vil udvikle den.

Samtidig vil vi arbejde for at trække kreative kræfter til Tunø - fx som udstillere og iværksættere - og vi arbejder på at skaffe bedre udstillingsmuligheder, mulighed for arbejdsophold i refugium, værksteds- og undervisningsfaciliteter til os og vores netværk.

Vi vil brande Tunø, som en oase for alle med kreative ambitioner og interesser,

og vil understøtte iværksætteri på Tunø inden for kunst og kultur.

Foreningens primære informationsværktøj er denne hjemmeside. Vi findes også på Facebook Tunø Kunst Kultur.

Tunø Kunst Kultur blev stiftet 7. august 2018 med et bestyrelsesteam og vedtægter. Der bliver løbende tilknyttet arbejdsgrupper til de projekter, der afspejler af vores målsætninger.

Læs om vores bestyrelsesteam og vedtægter - og bliv medlem nu.

Som frivillig forening arbejder bestyrelsesteamet, rådgivere og projektdeltagere gratis, men som andre har foreningen udgifter til internet, print, bankgebyrer, netværk, offentlig transport til møder mv.

Workshops, udstillinger osv. skal som minimum hvile i sig selv økonomisk.

Gennem dit medlemskab får du adgang til vores workshops, udstillinger og andre arrangementer på Tunø til en billigere pris end ikke-medlemmer. Som udstiller – det kræver medlemskab - eller sponsor vil du få PR på vores hjemmeside, tunoekunstkultur.dk og facebooksiden Tunø Kunst Kultur.