Nytårskur – Gaveregn til de heldige – og en status

Det er en tradition i foreningen, at vi holder nytårskur i begyndelsen af januar. Det plejer at være en festlig forestilling, hvor vi byder på brus og kransekage, men desværre ser det ud til, at Covid-19 og forsamlingsforbud betyder, at vi i år må bryde traditionen.

Med mindre al ting ændrer sig over jul og nytår, må vi denne gang indskrænke os til  en slags digital nytårskur uden den sædvanlige hyggelige komsammen, men medlemmerne skal naturligvis ikke snydes for det, som plejer at være en slags hovedbegivenhed, nemlig udtrækningen af  gaver til medlemmerne.

 

Vi har i år udvalgt ni flotte kunstværker og genstande, som hver på deres måde er med til at repræsenterer den alsidighed, som foreningen står for. Kunstnerne bag er Kirsten Wager, Søren Dujo, Flemming Hald, Bent Eggert, Merete Grønlund, Poul Christensen, Anette Bredsdorff og Peder Nors, Alle de ni gaver er vist i galleriet neden for. Klik på billedet, så ser du set i stort format, og holder du musepilen hen over, så  information om kunstneren bag og lidt mere.

Af mangel på bedre muligheder, vil vi forsøge at video-filme lodtrækningen og efterfølge lægge resultatet op her på hjemmesiden. Men alt og den slags kan gå galt, så under alle omstændigheder vil navnene på de heldige blive offentliggjort kort tid efter lodtrækningen.

Nytårskuren er planlagt til at finde sted den 7.januar 2021.

Som nævnt: Hvis mulighederne byder sig, vil vi naturligvis holde det sædvanlige åbne arrangement, og så giver vi  besked her op på vores Facebook-side.

Husk også at se december-nyhedsbrevet fra foreningen. Her gør vi en lille status over året, der nu snart er gået. Har du ikke modtaget det i din mail, kan du se det under menu-punktet Nyhedsbreve øverst på denne webside. Vi synes, at det har været et meget aktivt år med mange gode initiativer og arrangementer trods coronaens begrænsninger. Vi håber at kunne fortsætte på samme vis i det nye år, og flere initiativer er allerede i planlægningsfasen. Det kommer der mere om, når aftalerne er på plads.

Vi ønsker hermed alle vores medlemmer en rigtig gode jul og et godt nytår!

 

 

gaver_2020-1-kopi

Billede 9 af 9

Søren Dujo. Bronzefigur. Ophæng