Tunø Kunst Kultur tager nu fat på sommeraktiviteterne.

Tunø Kunst Kultur tager nu fat på sommeraktiviteterne.

I første omgang tilbyder TKK et male- og tegnekursus for børn, som kunstneren Peder Nors står for assisteret af Michala Olesen.

Kurset holdes ved Galleri Vandtanken bag ved kirken, som
ofte har været rammen om udstillinger m v.
Kurset holdes over tre dage fra tirsdag den 30. juni til og med torsdag den 2. juli fra kl 13 til 17.

Peder Nors og Michala Olesen vil undervise i akvarel maling, oliekridt tegning og blyants tegning. Materialer udleveres på stedet.

Næste arrangement finder sted onsdag den 15. juli på grønsværen ved havnen. Her stiller musikeren Helge A. Lund sig i spidsen for et sprudlende musikalsk arrangement akkompagneret af kollegaen John Nørgaard.

Parret vil bl.a. tage afsæt i Lunds spritnye CD “Nye Tunø-kartofler”, men der bliver også plads til fællessang, så der er lagt op til hyggelig og aften med alsidige indslag.

” Vi spiller egne ’sjove og underfundige viser’ – nogle mere sjove og underfundige end andre! “, siger parret om sig selv.
I en anmeldelse hedder det bl. a.: John og Helge er begge tekstforfattere og komponister, og de leverer en buket af sjove og underfundige såvel kendte som ukendte viser med stor humor og dygtighed.

John og Helge er husmusikanter i Aarhus Viseklub. John var tidligere tekstforfatter og komponist og en fast bestanddel i Østjysk Musikforsyning, og de har begge spillet musik og viser i mange forskellige sammenhænge bl.a. i Spillemandslauget Slæbesild, som for tiden ligger i tørdok i Ystad, mens der ventes på bedre tider, frisk vind og sildestimer.