Det vrimler – næsten – med juli-aktiviteter

Tunø Kunst Kultur har for alvor fået gang i sommeraktiviteterne.

  • I denne weekend er der aktion over en lang række flotte – og flere sjældne – plakater fra Tunø Festivals levetid. 
  • Foreningens nye pavilion til brug for kunstnere er nu indviet.
  • Og Peder Nors åbner sin udstilling i Vandtanken, hvor han i næste uge vil tilbyde undervisning i male- og tegneteknik.
  • Senere på ugen – onsdag – står TKK bag et arrangement med musik og fællessang på havnen, hvor bandet De tre på Tunø står for underholdning og musik. Mere om det senere på Facebook og her.

Plakat-auktionen foregår i skolens gymnastiksal fra søndag kl 13.30. I morgen lørdag er der mulighed for eftersyn samme sted fra kl 10 til

l kl 15. Allerede på forhånd er der vist stor interesse for flere af plakaterne, som er skænket af Tunø Festival, der desværre lukkede og slukkede sidste år. Den første er fra festivalens start i 1987. Og flere af plakaterne er blevet præmieret som blandt landets bedste.

Det er kunstneren Dorte Wulff, der allerede i går indviede foreningens nye pavilion, somer stillet op ud til Hovedgaden. Dorte, der også har en lokal forankring, har tidligere udstillet på TKK’s Montmartre-dage, som coronaen desværre har sat en stopper for både i år og sidste år. Dorte Wulff arbejder med billeder og værker med udgangspunkt i bl.a. drivtømmer.

Fra mandag overtager kunstneren Karen Ette pavilionen. Også hun arbejder med flere kunstformer, blandform, maleri og installation.

Med stor sandsynlighed vil kunstnere være arbejdende, mens de udstiller.

Kunstneren Peder Nors åbner sin udstilling i Vandtanken i dag. Udstillingen fortsætter i næste uge, hvor han også vil tilbyde undervisning. Det samme gjorde sig gældende i 2020, hvor rigtig mange slog et slag forbi i nogle timer for selv at fatte om penslen eller blyanten.