John Nielsen foredrag udsat

Corona-epidemien driller endnu engang. Under de givne usikre omstændigheder har bestyrelsen fundet sig nødsaget til at udsætte det længe varslede foredrag med racerkører- og kommentator John Nielsen. Det var ellers programsat til den 22. januar.

Vi er så heldige, at John Nielsen har fundet plads i sin travle kalender, så vi ikke bliver snydt for besøget. Det finder i stedet sted lørdag den 2. april – tidspukt og sted uforandret: Tunø skoles gymnastiksal kl 14.

Der er eller bliver rettet direkte henvendelse til de publikummer, som allerede har købt og betalt billet til den 22. januar. De har mulighed for at fastholde interessen og lade pengene stå, og ønske de ikke det, vil pengene blive betalt tilbage.

Nu gider vi snart ikke flere corona udsættelser og aflysninger! Vi sætter alt ind på at fastholde datoen, hvilket vi venligst men bestemt har meddelt Sundhedsstyrelsens chef Søren Brostrøm 🙂

Bestyrelsen har desuden fastlagt datoen for GENERALFORSAMLINGEN samt udtrækningen af gevinster til til medlemmerne. Det sker lørdag den 12. marts kl 10.30 i Ølykkecentret på Tunø. En halv snes flotte gaver er der tale om – de kan ses andetsteds her på hjemmesiden.

Mød op og få indflydelse på, hvem der skal sidde i bestyrelsen for Tunø Kunst Kultur den næste periode!