Flotte arrangementer i juli

Fem flotte arrangementer har Tunø Kunst Kultur på programmet i juli. Tre med musik, som forhåbentligt vil samle både lokale og turister til et par festlige timer, og så er der kunstudstilling og undervisning i Vandtanken.

Vi lægger ud allerede den 6. juli. Billybobs Boogie Band i Essex teltet ved havnen.

” Billybobs boogie band spiller bluegrass/country på en måde der gør det umådeligt svært at sidde stille.

Bandet er kendt for at fyre den af, bl.a. med dans på bordene og høj energi og humør.

Gamle klassikere fra bl.a. Michael Jackson og ACDC kommer under kærlig country behandling, og man får trang til at parkere hesten, og svinge lassoen om den nærmeste cowgirl og klaske et lår og trampe en støvle i gulvet i takt til den kække musik” lyder den beskrivelse, som bandet selv formulerer det.

Der er virkelig langt op til en festlig aften i teltet.

Galleri Vandtanken er rammen om billedkunstneren Peder Nors’s kunstudstilling 2. – 10. juli, hvor du kan se værker som malerier, linotryk, oliekridt og skulpturer.

Og næsten samtidigt – den 3. til 8. juli – holder Nors workshop for børn og voksne. Han vil vejlede i, hvordan man arbejder med tegning, oliekridt og akrylmaling. Det koster 100 kr første dag 50 kr for de efterfølgende inkl materialer. Tilmelding på tlf 29684194 og betaling på mobilepay 429233.

Den 20. juli går det løs igen i Essex-teltet. ”De tre på Tunø” – Lars Borup,  Peter Egsmark og Jesper Dau – velkendt fra bl.a. sidste års succes samme sted spiller og synger sig i spidsen for ”Musik på havnen”, hvor TKK byder op til fællessang til kendte toner.

Begge musikarrangementer i teltet kan gennemføres uden entré takket være støtte fra Odder Kulturforening og Odder kommune.

Vi slutter måneden af med et rigtigt børnearrangement ”Auto Otto – Musik for de små” den 26. juli. Stedet er skolens gymnastiksal, og det er Tine Mynster, der står i spidsen for løjerne.

”Auto Otto er en ganske særlig onkel, og han har et ganske særligt og vidunderligt værksted for alle, der elsker biler – og det gør Musik Tine. Med sin glade udstråling, smittende humør og musikalske imødekommenhed synger og danser Tine sig igennem både nyskrevne og velkendte sange om biler. Der er sange om den vidunderlige Gravko, den seje Falckmand og Skraldebilen, der henter alt det, vi går og smider væk”.

Tunø Kunst Kultur synes, at vi har fore sammensat et program, hvor der er meget for alle, og vi glæder os til at se rigtig mange turister, medlemmer og tunboer til arrangementerne.