Succes i Vandtank og Essex-telt

De første to af Tunø Kunst Kulturs juli-arrangementer har været en bragende succes. Omkring 30 børn og voksne har været til workshop i Vandtanken, hvor billedkunstner Peder Nors vejleder i tegning, oliekridt og akrylmaling, og Essex-teltet var fyldt til randen onsdag aften, da Billybobs Boogie Band gav det hele armen og fik publikum i kog.

Det var en oplevelse at se og høre de fire musikere udfolde sig på scenen, gulvet og bordene med deres blues/country-musik suppleret med kendte Beatles-, Elvis-Dylan-numre m. fl., og såvel unge som ældre indtog dansefliserne med stor entusiasme, da det blev varmet op.

Og publikum kunne naturligvis forsyne sig med øl, vin, vand, kaffe op kage i det omfang, der var behov for det.

Arrangementet var gratis i kraft af støtte fra Odder Kulturforening-

I Vandtanken, hvor Peder Nors udstiller egne værker samtidigt med, at han holder workshop for børn og voksne har det været fin trafik siden søndag, da udstilling og workshop havde deres start.

De unge kunstneraspiranter udfoldede stort talent, og det var med dyb koncentration, når de fattede pen og pensler på papir eller lærred med fine slutprodukter som resultat

Blandt de mange talenter var Lea, syv år, fra Brejning. Et flot maleri inspireret af nogle af Nors motiver kunne hun gå hjem med samt lyst til at fortsætte på egen hånd.

–Det har været rigtig sjovt, syntes Lea.

Udstilling og workshop slutter fredag.

Tunø Kunst Kultur har yderligere to arrangementer i kalenderen denne måned. Den 20. juli går det igen løs i Essex-teltet med musik fra de på øen velkendte ”De tre på Tunø”. Sidst på måneden er der planlagt underholdning for de mindste med forestillingen ”Auto Otto”.