To julearrangementer – og en status

Efter en vellykket sommer med rigtig mange flotte og velbesøgte arrangementer tager Tunø Kunst Kultur nu fat på efterårs- og julearrangementerne.

En julestue i Postgaarden – det er de nyistandsatte lokaler ved siden af Bryggeriet og Mejeriet – lørdag den 19. november og en workshop samme sted den 20. november, hvor temaet er juledekorationer og kransebinding.

Julestuen lørdag den 19. fra kl 13 til 16 byder på

★ Hjemmelavet gløgg og æbleskiver

★ Salg af lokale produkter og husflid

★ Workshop med billedkunstner Peder Nors, som laver julekort

og til-og-fra-kort i linoleumstryk.

Ønsker du selv at deltage med en lille bod, så kontakt Christina mobil 20868330 eller send en sms.

Kom og vær med til at gå julen i møde med hygge og stemning.

 

Vi håber på, at rigtig mange – både lokale og ikke lokale – vil møde op og også gerne bidrage med egne produkter.

Workshoppen søndag den 20. november holdes under kyndig vejledning af Helle Svalgaard, der er blomsterdekoratør hos ”Ideer & Blomster” i Odder.

Hun lover: — Vi hygger og juler og laver flotte juledekorationer/kranse. Jeg vil vise, hvordan man binder en krans og laver en juledekoration, derefter er der mulighed for selv at lave sine egne.
Vi laver kaffe, men tag evt. en madpakke med.
Medbring selv alt, hvad I skal bruge:
Det kunne f.eks. være – halmkranse, oasis, mos, lys, underlag, pynt, bånd, kugler, grensaks, ståltråd, div. grønt fra have og skov osv.
TKK sørger for, at der er noget ler og gran at starte ud med.
Håber vi får en rigtig hyggelig dag i julens tegn.
Hilsen Helle, Blomsterdekoratør hos ”Ideer & Blomster” i Odder.
Pris:
25,- pr. person, 10,- for medlemmer.
Tilmelding = indbetaling på mobilepay til TKK på 429233.
Skriv julekrans i kommentarfeltet.
Penge gives ikke retur ved afbud
Workshoppen aflyses ugen inden ved mindre end 5 tilmeldte.

 

Som nævnt gik det rigtig godt med sommerens TKK-arrangementer.

Vi lagde ud med Billybobs Boogie Band i det store telt ved havnen – et forrygende arrangement i et fyldt telt med masser af aktivitet på dansegulvet til kendt rockende toner fra et veloplagt band, hvor to af medlemmerne havde rødder på Tunø.

Billedkunstner Peder Nord udstillede sine værker i Vandtanken, og samme sted holdt han workshop for børn og voksne, hvor han vejledte i, hvordan man arbejder med tegning, oliekridt og akrylmaling. Omkring 30 interesserede nød godt af hans fagkundskab, og flere af børnene lagde grunden til en kunstnerisk karriere.

”De tre på Tunø” – et på øen velkendt band med bl.a. Lars Borup og Peter Egsmark på scenen – sørgede på musik og stemning ved arrangementet ”Musik på havnen” – en gentagelse af succesen fra sidste år. Der var lagt op til fællessang, og også denne gang var teltet flot besat med lokale og turister, der nød en glad aften.

Også for børnene var der noget. Mellem 60-65 børn og voksne tog del i løjerne i skolens gymnastiksal, som Tine Mynster, sanger og underholder med basis i Odder, stod for. Hendes børneshow hed Auto-Otto, og foruden børnene fik også forældre og bedsteforældre en sjov eftermiddag.

Nævnes skal også, at Tunø Kunst Kultur indgik partnerskab med arrangementsgruppen bag ”Tunø Dage” – tre dage med musik og underholdning flere steder på øen. En lokal initiativgruppe med Lars Borup som ankermand havde sørget for både fransk stemning og musik i det store havnetelt, underholdning på gaden af et one-man-band, musik hos Galleri Eggert og Mejeriet, ølsmagning, stadionkoncert, koncert i kirken med mere.

Dagene blev så vel modtaget, at alt tyder på, at der bliver tale om en gentagelse i 2023.

 

Men denne status ønsker bestyrelsen for Tunø Kunst Kultur alle en rigtig god jul og et godt nytår – selv om det er i god tid.

PÅ gensyn i det nye år – og – HUSK nu at tegne medlemskab!