Forny dit medlemskab – Det gamle er udløbet

Tunø Kunst Kultur er helt afhængig af vores medlemmer. Uden jer ingen foreningen, ingen penge og ingen kunst og kultur på Tunø, som vi kender det.

På generalforsamlingen kunne vi konstatere, at foreningen har lidt over 70 medlemmer. Vores ambition er, at vi i år kan nå op på 100 med de mange arrangementer, der er i støbeskeen, men alt beror på, at vi har opbakning fra medlemmerne.

På generalforsamlingen blev det besluttet, at vi fastholder det hidtidige årskontingent på 150 kr, selv om generalforsamlingen i 2020 lagde op til en stigning på 25 kr. Det håber vi, at medlemmerne er glade for, så vi ser frem til mange gentegninger og nytegninger.

Vi vil være meget glade for, hvis gentegning og nytegning sker via formularen på denne hjemmeside. Det direkte link er: https://tunoekunstkultur.dk/blev-medlem-af-tunoe-kunst-kultur/.

Her kan du vælge, om du vil betale med Mobilepay eller bankoverførsel.

Betaler du med Mobilepay er det meget vigtigt, at du i kommentarfeltet på app’en skriver dit telefonnummer og din mail. Ellers kan det være svært at identificere dig. Det gælder også, hvis du bruger Mobilepay uden at anvende formularen. Men så vil vi også gerne have navnet med i kommentarfeltet. Men formularen er altså den letteste at bruge. Det letter vores administration meget betydeligt.

Vi håber meget, at du vil gentegne eller melde dig ind. Du er vigtig for foreningen!