Kreativ efterårsferie i Postgaarden

Patchwork-udstilling, strikkecafé, sy-workshop og yoga for mænd er kernepunkterne i den kreative efterårsferie, som Tunø Kunst Kultur byder på i efterårsferien i uge 42 den 16. – 18. oktober.
Det er Gitte Floor, der lægger ud mandag med en flot udstilling med patchwork, strik, hækling, syning og meget mere i Postgaarden.
Der er også et børnehjørne med kreative garn ideer. Mulighed for at købe kaffe og kage.
Gitte Floor viser og fortæller om patchwork syet over pap, samt syning på amerikansk.
Der vil også være introduktion til syning på maskine.
Har man lyst til selv at afprøve sine kreative emner, så medbring evt. symaskine samt stof.
Mandag fra 11-16. Gratis adgang

Tirsdag  fra 13-16 står håndarbejdslærer Annette Berg Enemark for et grundkursus i hækling. Medbring lidt garn og en hæklenål.
Desuden vil der være Strikkecafé med besøg af ”Tirsdagsklubben på Tunø”
Gratis adgang.
Og så kommer ”Strikkebussen” på besøg. Den holder ved Postgaarden og giver mulighed for køb af garn og opskrifter til vinterens projekter. Strikkebussen er ganske enkelt en mobil garnbutik, fyldt med kvalitetsgarn fra Gepardgarn, økologisk garn,

 håndfarvet garn, strikketilbehør, opskrifter fra kendte strikke designer og der kommer mere.
Strikkebussen kører ud til byer, der mangler en garnbutik, til strikkeevents, strikkeklubber, messer, foredrag og meget andet. Strikkebussen er startet af Gitte Brandt Damgaard.
Tirsdag fra 11-16. Gratis adgang.

Onsdag er der workshop i Postgaaren. Det er Faster Badaster v/ Annette Munk Landkildehus (hjemmeside : www.fasterbadaster.dk ), der lærer fra sig og viser frem.
Fra nyt eller gammelt – kun fantasien sætter grænser, lyder et af mottoerne.
Selv siger Annette: ” Annette aka Faster Badaster alle mine tasker og symønstre og tager turen til Tunø. Jeg er en ganske almindelig folkeskolelærer, der elsker at sy og er særligt interesseret i at sy tasker med gode detaljer og en fin finish. De tasker jeg syr, laver jeg syvejledninger til med masser af fotos og forklarende tekst, så du bliver guidet i hele processen fra stof til færdigt produkt.
Jeg er blevet inviteret til at komme og vise mine syede tasker frem, så man kan se, røre og købe syvejledninger med hjem, mens der samtidig er plads til at nogle stykker deltager i en lille syworkshop. Med andre ord masser af inspiration og så lidt håndværk.
Dig der gerne vil deltage i workshoppen, skal selv medbringe symaskine, almindeligt sygrej og materialer
Tilmelding nødvendig på tlf. 20485215, så sendes mere info bl.a. om materialer, der skal bruges til f. eks. en projektpose, luksus mulepose, penalhus eller harmonikapung.
Gratis for medlemmer af Tunø Kunst Kultur – ikke medlemmer 25 kr. pr. person
Onsdag fra 11-16. Gratis for medlemmer af Tunø Kunst Kultur – ikke medlemmer 25 kr. pr. person.