To nye spændende arrangementer i efteråret

TunøKunstKultur har nu fået to nye spændende efterårsarrangementer på plads.

Det første arrangement finder sted den 10. oktober 2020 fra kl. 11.00 – 15.00 på Tunø skole, hvor vi får besøg af maleren Erik Lindberg fra Fåborg også kaldet ”Maleren af verden”. Han er en kunstner, der tager fat i livet der, hvor de fleste mennesker tager panodil. Han maler de relationer, der er farlige at italesætte, men han gør det med kærlighed til livet.

Eriks foredrag kombineres med skabelsen af endnu et værk, som han kalder ”Livets lys”, en serie på i alt 4 værker. De to færdige værker udstilles i gymnastiksalen og er 240 x 150 cm.

Billede nr. 3 er inspireret af Anne-Marie Helger og omhandler den epoke i livet hun repræsenterer, billede nr. 4 omhandler den sidste del af livet, og er udarbejdet i samarbejde med Ole Thestrup og hans livssituation på daværende tidspunkt.

Der bliver mulighed for at følge værkets udvikling, da Erik bliver på Tunø og arbejder videre på billedet i nogle dage, så alle er meget velkommen til at droppe ind på skolen i tidsrummet mellem kl. 11.00 – 15.00 søndag, mandag, tirsdag og onsdag i uge 42 og se, hvordan det udvikler sig.

Erik Lindbergs værker kan du se på adressen malerenafverden.dk

Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet, og vi forventer, at der bliver rift om pladserne. Prisen for at deltage er kr. 50,- for ikke medlemmer og gratis for medlemmer.

Tilmelding og betaling

kan ske på Mobil Pay: 429233 mrk. med dit navn og telefonnr. eller konto: reg. 9570 konto 12850506 – husk at skrive dit navn og telefonnummer eller kontakt Bent Eggert på tlf. 6083 0197.

Gå ikke glip af denne mulighed!!! så skynd dig at tilmelde dig, og husk at bestille billet til Tunøfærgen t/r samtidig – det er første weekend i efterårsferien, så der er sikkert mange, der i lyset af Covid19, holder deres efterårsferie i Danmark.

Det næste arrangement – finder sted den 7. – 8. november 2020 også på Tunø skole og det bliver et spændende malekursus i portrætter af kunstneren Charlotte Rydborg. Hun underviste også sidste år, og deltagerne kunne næsten ikke stoppe – hun er dygtig, inspirerende og kreativ. På kurset får du muligh

ed for at kaste dig ud i spændende teknikker. Hun underviser bl.a. i, hvordan du fanger personens træk, ansigtets mimik, furer, linier osv. så du kan forme et ansigt og langsomt skabe et billede – et billede med karakter og liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se evt.: Charlottes hjemmeside på www.charlotterydborg.dk

Der males med akryl på lærred – materialer er indeholdt i prisen.

Prisen for at deltage i et weekendkursus er 850,- for medlemmer og 1000,- for ikke medlemmer.

Tilmelding og betaling

til TunøKunstKultur kan ske på Mobil Pay: 429233 mrk. med dit navn og telefonnr. eller konto: reg.: 9570 konto 12850506 – husk at skrive dit navn og telefonnummer eller ring til Ditte Løgager på tlf. 20406029.

TKK kan være behjælpelig med at finde indkvartering/overnatning for et rimeligt beløb. Ønsker du/I selv at booke værelse så kontakt evt. Lotte Rekly på Tunø Bed & Breakfast ved at skrive til mail: lottetuno@gmail.com eller på tlf. 21 12 03 67.

TunøKunstKultur håber at disse to arrangementer har jeres interesse – vi vil gøre alt for at det bliver nogle spændende dage. Har du/I spørgsmål til ovennævnte så kontakt venligst Bent Eggert på tlf 6083 0197.