Race på en verdenskendt racerbane i USA

 

John Nielsen arrangementet på Tunø lørdag den 2. april byder både på foredrag med motorsportslegenden John Nielsen og mulighed for at køre race i en simulator. Her skal du både konkurrere med dig selv og dine evner på en verdenskendt racerbane, Lime Rock Park, og samtidig konkurrere med de andre deltagere, som sætter sig i simulatoren i løbet af dagen. Der er præmier til de 2 bedste omgangstider.

Der er foredrag med John Nielsen kl. 14.00 lørdag den 2. april på Tunø Skole, og har du købt dagspakken (se omtale i højre spalte her på siden) kan du allerede fra kl. 10.00 kan du sætte dig i racersimulatoren, hvor du får 5 minutter til at opnå dagens bedste tid. Under alle omstændigheder opnår du at få en god oplevelse som racerkører.

Tilmeldte uden dagspakken kan også tilkøbe sig en simulator-tur, hvis der bliver tid til overs, men vi tør ikke love noget.

Som en del af John Nielsen-arrangementet bliver der afholdt auktion over en køredragt med John Nielsens autograf. Dragten har senest tilhørt tunboen René Nyvang, som tidligere har arbejdet sammen med John Nielsen. Det er enten det kommende vikingeprojekt på øen ellers øens skolebørn, der kommer til at nyde godt af det økonomiske resultat.

Skynd dig at meld dig til – der er et begrænset antal pladser. Se nærmere i højrespalten på denne side.

 

Tilmelding på mail:   info@tunoekunstkultur.dk